Danseklubben Møn

Danseklubben Møn blev stiftet den 19. juni 2014 som en fortsættelse af succesen og den store interesse for dans på Møn sidste år, hvor årets højdepunkt blev den store og velbesøgte danseturnering i Mønshallerne.

Klubben tæller i dag ca 120 medlemmer. Der bliver undervist mandag og torsdag. Klubben kan tilbyde en bred vifte af forskellige danse arter, bl.a standart og latin danse, show/funk og MGP desuden retro og cubanske som er et tilbud til dig der ikke har en dansepartner.

Undervisningen foregår i flere niveauer. Det betyder at der tilbydes undervisning både til turneringsdansere men også til dem der bare vil have lidt inspiration til familiefester, eller til dig der vil have lidt god motion.

Vi lægger vægt på at alle kan være med, og at det skal være sjovt at danse, i en rigtig hyggelig atmosfære. Derfor er vores motto: LIVSGLÆDE-GOD MOTION-SOCIALT SAMVÆR.

Vi er en klub som afsøger nye danse og virkeområder, og som altid er åben for nye ideer.

Hvis du er nysgerrig, så kom og prøv et hold.